Kommunikationsbyrå

J.design är en mångfaldigt prisbelönt strategisk designbyrå som arbetar med all typ av branding och visualisering av varumärken genom designstrategi och grafisk design. Byrån grundades 2004 och har sedan dess hjälpt över 200 unika kunder i alla typer av branscher och storlekar att utveckla starka och relevanta varumärken. Bland kunderna märks bland andra Koenigsegg, Bauhaus, Avicii, Bianchi, Babor och Oriflame m fl. 

 

Typiska uppdrag är identiteter (logotyp & grafiska profiler), förpackningsdesign, print-produktion, web, kommunikation och reklam men även inredningsprojekt, event mm. 

 

Byråns ideologi är baserat på att ha en bra förståelse för kunden och insikt i business, hög ambition och formgivning och med en strukturerad process arbeta snabbt och effektivt för att uppnå resultat som gör skillnad. Att skapa rätt utgångspunkt för varumärket ger alltid en bättre lönsamhet vilket är grunden i alla projekt. Med kontor och basen på Riddargatan i Stockholm, och verksamhet i Marbella, arbetar J.design på en global marknad med kunder i alla storlekar. 

 

Som ny samarbetspartner till MPC Agency erbjuds nu alla partners i nätverket en gratis konsultation om hur ert varumärke kan lyftas, och även en rabatt på 20% oavsett typ av projekt. Detta gäller alla nya kunder till byrån och är giltigt fr o m nu och under hela 2022. 

 

 Ta del av Kommunikationsbyrå